Madonna a donat una dintre perechile ei de pantofi preferate, marca Christian Dior, pentru cea de-a cincea editie a balului caritabil de Halloween, care va avea loc pe 31 octombrie, la Bucuresti, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul evenimentului.

Pentru cea de-a cincea editie a Balului caritabil de Halloween organizat de Ovidiu Rom, Madonna a donat o pereche de pantofi Christian Dior, care au pe tocuri autograful cantaretei.

Pantofii Madonnei nu vor fi scosi la licitatie in cadrul balului, informeaza Mediafax .

Anul acesta, Ovidiu Rom trece de la "Celebrity Auctions" la "Citizen Actions". Noul concept ii incurajeaza pe toti cei prezenti la eveniment sa se implice prin donatii, care ar putea oferi o sansa copiilor si care le-ar putea aduce fie pantofii Madonnei, fie unul dintre obiectele donate de alte celebritati.

Astfel, fiecare oaspete va gasi pe locul sau patru cupoane, fiecare reprezentand o optiune de donatie. Cupoanele vor fi colectate si, pentru fiecare categorie, se va extrage un castigator.

Valoarea donatiilor variaza de la 50 la 10.000 de euro, astfel incat toti cei care doneaza sa poata lua parte la tragerea la sorti.

Donatiile in valoare de 50 de euro vor fi folosite pentru cumpararea de rechizite pentru scoala (rucsac cu rechizite, haine, uniforma si pantofi), cele de 1.000 de euro vor fi folosite pentru a echipa o clasa intr-o comunitate saraca si pentru a oferi training profesorilor.

Donatiile de 5.000 de euro vor sustine o scoala de vara pentru 50 de copii din comunitati cu dificultati si ii va ajuta pe acestia sa se pregateasca pentru clasa I. Donatia acopera costurile trainingului si cheltuielile a doi profesori si ale unui meditator, materiale, gustari, caiete si activitati educationale.

Pe de alta parte, suma de 10.000 de euro oferita ca donatie permite adoptarea unei
scoli – Adopt a School – intr-o comunitate saraca, acoperind costurile pentru recrutarea elevilor si pentru proviziile scolii, Summer School, trainingul profesorilor si pregatirea de sali de clasa moderne
. Donatorul va primi un raport financiar detaliat la finalul anului scolar. In plus, Ovidiu Rom va oferi scolii o placa comemorativa a contributiei.

Ovidiu Rom este dedicat oferirii de acces la educatie pentru toti copiii, inclusiv pentru cei saraci sau care traiesc in zone izolate.

"Stim cum sa facem asta. Dar acest lucru nu se va intampla pe scara destul de mare
pentru a face diferenta, in absenta sprijinului public", spune Leslie Hawke, presedinte si cofondator Ovidiu Rom.

Anul acesta, Halloween Charity Ball: Global Edition va avea loc la Palatul Parlamentului, in noaptea de Halloween, pe 31 octombrie. Fondurile colectate vor permite Ovidiu Rom sa isi continue eforturile pentru a le permite tuturor copiilor din Romania sa aiba acces la educatie.

Sursa: www.stilfeminin.ro/