Cele mai importante branduri din industria de lifestyle masculin isi dau intalnire la UNICUL eveniment din Romania dedicat exclusiv BARBATILOR: Manhood Expo & Fashion Show, intre 8-11 aprilie la World Trade Center Bucuresti.

Manhood Expo & Fashion Show isi propune sa sparga granitele expozitiilor obisnuite prin evenimente de lansare a unor produse, prezentari de moda, show-uri de coafura, demonstratii de realizare manuala a pantofilor de lux, degustari de vinuri exclusiviste.

Prima editie a Manhood Expo & Fashion Show isi va deschide portile pe 8 aprilie cu o conferinta in care specialistii ne vor vorbi despre tendintele, stilul si eticheta gentleman-ului modern.

Si cum altfel ar putea fi mai bine exemplificat stilul barbatului desavarsit decat prin prezentari de moda semnate de CATALIN BOTEZATU si ADINA BUZATU.

Pentru ca este un eveniment dedicat exclusiv barbatilor, nu putem neglija pasiunea lor pentru masini. OPEL va prezenta in cadrul Manhood Expo noile masini-vedeta ale anului 2010.

Thea Haimovitz ii va invata pe barbati cum sa isi ingrijeasca tenul, Skiny, brandul austriac de lenjerie intima cu o traditie de peste 100 de ani va prezenta cea mai recenta colectie pentru publicul masculin, Salerm Cosmetics pregateste un show spectaculos de coafura pentru barbati iar maestrii de la Greve ne vor arata ce inseamna sa creezi manual pantofi de lux.
Vizitatorii Manhood Expo & Fashion Show vor fi delectati cu vinuri rafinate produse in Crama Bazilescu.

Pentru prima data, barbatilor li se vor oferi 4 zile de rasfat intr-un eveniment ce li se adreseaza in exclusivitate: Manhood Expo & Fashion Show, 8-11 aprilie, World Trade Center.

Cu ocazia primei editii a Manhood Expo & Fashion Show se va lansa www.mademan.ro – portalul barbatilor cu eticheta, un produs online premium cu informatii din business, fashion, stil, calatorii.