“Oferă-i unei femei perechea potrivită de pantofi și va cuceri lumea”, nu este doar un clișeu, iar universul creat de Mineli Boutique confirmă puterea dată unei femei prin eleganța desăvârșită a pantofilor.

Cu o experiență de peste 20 de ani în industria marochinăriei, Mineli Boutique oferă publicului feminin calitate la preț accesibil cât și eleganța prin modele unice realizate manual.

Noua colecție Mineli Boutique își propune să vină în ajutorul femeii puternice, sofisticate și elegante printr-o serie de produse realizate exclusiv din piele fabricată în Italia și accesorii folosite de marile case de modă.

Must have în sezonul cald sunt sandalele gladiator, pantofii stiletto cu toc metalic, sandalele din piele de piton și pene de struț, dar și pantofii sport într-o paletă diversificată de culori.

“Mineli a devenit extensia eleganței unei femei. Sunt pantofii care te conduc către succes, oferind fiecărei doamne senzualitate și încredere în sine. Fiecare accesoriu sau bucată de piele sunt atent selectate din cele mai importante fabrici din Italia, pentru a fi mai apoi prelucrate în atelierele noastre din România”, a declarat Ionut Glavan.

Brandul Mineli a primit și recunoaștere internațională, fiind premiat în anii 2013-2014 în cadrul Romanian Fashion Awards.