Andreea Mirică a câștigat titlul Miss Turism in cadrul concursului Miss Litoral 2014, urmând să participe în toate campaniile turistice de promovare a stațiunii Mamaia sau a altor locații din România, timp de 1 an zile.

Andreea a debutat pe catwalk chiar în ziua când a împlinit 14 ani, în urma unui casting organizat de FashionTV.

Stilul, clasa si frumusetea au ajutat-o sa se faca remarcată, astfel în urma participarii la Summer Fashion Festival din 2012, Andreea a mai câștigat premii precum: Miss Fotomodel și Miss FTV Energy Drink.

De asemenea, frumoasa bucuresteancă a fost aleasă să participle la cele mai exclusiviste evenimente de la Monte Carlo, Viena si Cannes, chiar în timpul festivalului de film. Așa a început povestea de succes a Andreei Mirică, o tânără de 21, cu dimensiunile 85-60-94, studentă la SNSPA.

Sportul și o alimentație sănătoasă sunt secretele care o ajută să se mențină într-o formă maximă, ne-a declarat Andreea într-un interviu. Pe lângă cei doi litri de apă pe zi, modelul merge în sala de sport de minim 3 ori pe săptămână. Pentru un ten perfect nu-i lipsește din geanta apa termală iar pentru a avea un par strălucitor, manechinul se bazează pe uleiul de măsline. Acestea ar fi câteva din secretele de frumusețe ale Andreei.

Pentru mai multe poze cu Andreea, Click AICI..

Vrei o șansă ca a Andreei? Daca îți dorești să beneficiezi de ședințe foto gratuite, de job-uri în modeling și frumusețe și să participi la evenimentele FashionTV din țară și străinatăte, înscrie-te în comunitatea fpeople.ro printr-un cont gratuit, participă la casting-urile din Caravana FashionTV și aplică la joburile din serviciul Fashion Jobs. (http://www.fpeople.ro/fashionjobs/)