Joi seara au avut loc la Berlin premiile MTV Europe. Castigatori, vedete, paparazzi, conferinte de presa, bucurie si lacrimi totul face parte din show. Dar ca orice eveniment care se respecta defilarea pe covorul rosu, interpretarile de senzatie si conferintele sunt motive pentru vedete sa isi etaleze cele mai extravagante si impecabile tinute cat si pentru public sa admire stralucirea afisata.

Nu mai este de ceva vreme apanajul marilor evenimente de film sa adune o multime de vedete in tinute de designeri, ca atare afisarea tinutelor semnate de creatori celebrii a devenit un "must" si pe covoarele rosii ale unor evenimente precum MTV sau British Music Awards.

Anul acesta este un bun exemplu a ceea ce tocmai va povestim, a faptului ca vedetele muzicii din intreaga lume isi etaleaza stilul si rochile valoroase.

Ketty Perry a purtat in cadrul acestei ceremonii nu mai putin de 12 tinute, cele mai multe semnate de designeri precum Marhes, Georges Chakra sau Victor&Rolf – mai toate din colectiile de primavara 2010. 

 

 

Beyonce a purtat pentru prezentarea sa de pe covorul rosu o rochie semnata Versace Atelier din colectia de toamna 2009. Ca o armura de amazoana creata parca pentru un corp ca al lui Beyonce, rochia intr-o culoare absolut desavarsita in contrast cu aramiul pielii a reusit sa transmita imaginea unei femei puternice si independente.

 

Daca despre rochita Shakirei nu stim exact ce sa credem -pentru ca oricum nu mai lasa loc imaginatiei – despre sandalele sale trebuie sa stiti ca fac parte din colectia de primavara 2010 semnata Versace.  

  

Pixie Lott a afisat pe covorul rosu o rochie neagra, mini semnata D&G din colectia toamna/iarna 2009, tinuta simpla si fara cusur dar lipsita de originalitate, in opinia unora obisnuiti cu aparitiile extravagante ale artistei.(Colectia pe care o puteti vedea si pe siteul nostru aici).

 

Tinute rock n roll, piele si tinte, paiete sau cizme peste genunchi toate au defilat in seara muzicii europene. Galeria foto va prezinta cine si ce a mai afisat ieri seara la Berlin.