Fashiontv lanseaza Fashion JOBS, prima platforma online dedicata exclusiv joburilor din domeniul modei si al frumusetii!

Esti frumoasa? Fii desteapta! Fashiontv iti ofera o sansa!

Fie ca vrei sa-ti construiesti o cariera in domeniul modei si al frumusetii, sa obtii castiguri suplimentare sau pur si simplu sa-ti gasesti un al doilea job, Fashiontv prin intermediul Fashion JOBS iti ofera sansa vietii tale! Profita ACUM de ea! Nu trebuie sa fii model profesionist pentru a lucra in domeniul modei si al frumusetii! Ai incredere in tine si profita de serviciile oferite de Fashion Jobs prin intermediul Fashiontv! Esti studenta si vrei sa-ti rotunjesti veniturile? Ai terminat liceul si nu stii incotro sa te indrepti? Ai un aspect placut si ti-ai creat un portofoliu de care esti mandra? Fashion JOBS a fost creat special pentru tine!

Ai visat dintotdeauna sa lucrezi in domeniul modei si al frumusetii. Ai muncit mult, te-ai dedicat 100% pentru a fi competitiv/a in clipa in care te vei intalni cu jobul carierei si al vietii tale. Sau poate doar simti ca meriti si vrei sa fii acolo si ca nu ai nevoie decat de o sansa pentru a demonstra ca te-ai nascut pentru a face asta. Daca aceasta oportunitate nu ti-a fost oferita inca, daca site-urile de recrutare profesionala sunt o dezamagire constanta, daca te simti pierdut/a intr-o mare de joburi care nu te reprezinta, trebuie sa stii ca in sfarsit cautarile tale au luat sfarsit!

INSCRIE-TE IN COMUNITATEA FPEOPLE.RO! CLICK AICI

Serviciul Fashion JOBS s-a lansat pentru a veni in ajutorul tuturor celor care isi doresc sa lucreze in domeniul modei si al frumusetii, indiferent daca sunt profesionisti sau nu. Tot ce trebuie sa faci este sa iti creezi un profil aici si sa aplici la joburile care iti starnesc interesul din lista de aici.

overlay_jobs-modele.jpg

Fashion JOBS este prima platforma de recrutare online dedicata exclusiv joburilor din domeniul modei si al frumusetii. Visele tale sunt pe cale sa se realizeze! Nu trebuie sa fii sau sa arati ca un model profesionist! Selecteaza cele mai frumoase poze si video din portofoliul tau, vorbeste-le tuturor despre cine esti si de ce meriti sa faci parte din lumea modei si a frumusetii. Completeaza-ti profilul cu toate informatiile pe care consideri ca un potential angajator ar trebui sa le stie despre tine. Imagineaza-ti ca sute de companii il vor vedea, sute de angajatori vor descoperi cine esti prin intermediul lui. Cu fiecare poza pe care o adaugi, cu fiecare detaliu pe care il completezi, sansele tale de a fi recrutat/a cresc.

Fashion JOBS este un serviciu GRATUIT, fara niciun fel de intermediar sau intermedieri. Din momentul in care ti-ai completat si activat profilul, intri in legatura directa cu profesionisti din industria modei si a frumusetii, iar portofoliul tau devine vizibil tuturor angajatorilor in cautare de personal.

Fie ca esti model profesionist sau abia descoperi fascinanta lume a modei, platforma Fashion JOBS iti ofera sansa sa aplici la joburi de hostess, sampler, model pentru reclame, emisiuni tv, prezentari, sedinte foto, evenimente, targuri, expozitii. Intri intr-o comunitate in care posibilitatile sunt nelimitate, unde nu exista bariere sau aspiratii prea indraznete. Inveti de la profesionisti din industria modei, semnezi contracte avantajoase cu agentii si companii romanesti si internationale, ai sansa sa calatoresti in locuri la care nici macar n-ai indraznit sa visezi vreodata. Fashion JOBS te ajuta sa iti creezi primul portofoliu profesionist online gratuit si sa te faci remarcata printre greii domeniului.

Daca esti designer, make-up artist, hair stilist sau fashion consultant, Fashion JOBS iti ofera posibilitatea de a alege din sute de joburi dedicate in exclusivitate domeniului modei si frumusetii. Devii vizibil potentialilor angajatori sau clienti printr-un sistem online simplu, eficient si gratuit. Completeaza-ti profilul cu toate informatiile care consideri ca te reprezinta pentru a-ti construi un brand personal puternic, atractiv, imposibil de ignorat.

Ia-ti destinul in propriile maini! Fa-ti acum profil pe Fashion JOBS, construieste-ti un portofoliu profesionist si porneste in cea mai minunata calatorie a carierei tale! Platforma Fashion JOBS va deveni rapid cel mai puternic si de incredere aliat al tau.

Profita ACUM de serviciul Fashion JOBS oferit de Fashiontv!

select1-35.jpg