De o frumusete rapitoare, modelul Fashiontv Diana Sbuciumelea reuseste sa te cucereasca nu numai prin calitatile ei fizice, ci si prin delicatete, bun simt si o inteligenta aparte. La doar 22 de ani, cu o experienta de sapte ani in lumea modei, Diana a avut sansa de a calatori in locuri speciale din intreaga lume, insa nu si-a neglijat nici studiile.

Intr-un interviu pe care l-a acordat Revistei ProAlba, Diana vorbeste despre cum a reusit in modeling. “La varsta de 14 ani mi-am facut debutul ca model in urma unui casting Fashiontv. Din acel moment a inceput toata ”nebunia” si, practic, am participat la majoritatea evenimentelor organizate de Fashiontv, atat in tara, cat si in strainatate”, povesteste modelul, adaugand ca “Datorita Fashiontv, am avut marea sansa sa ajung in locuri precum Viena, Milano, Paris, Cannes, Monte Carlo, Dubai, Hong Kong, Londra, Munchen , Indonezia, Egipt, Liban sau Macau-Las Vegasul Chinei.”

Cea mai frumoasa amintire de pana acum din cariera ei de model Fashiontv? “Consider ca cea mai mare reusita a fost sedinta foto realizata impreuna cu celebrul fotograf Gilles Bensimon (fotograful de pe podium al Victoria’s Secret). Alaturi de el am realizat o sesiune foto, pentru bijuteriile Casei Mouawad, intr-un decor splenid, avand-o alaturi si pe Miss Universe 2005”, mai afirma Diana.

diana-s33 (1)

 

“Incurajez fetele care au potential pentru o cariera de model, insa aceastea ar trebui sa stie ca in modeling nu conteaza doar frumusetea. Pe langa acest atu mai e nevoie de seriozitate, munca, talent si, cel mai important, atitudine. Trebuie stiut ca in modeling expui un trup frumos, o creatie a naturii, care se interconecteaza cu o creatie vestimentara a unei persoane care pune suflet si multa munca in ceea ce face. Apoi, atitudinea de a purta o creatie frumoasa e similara ideii de a pune cireasa pe un tort splendid”, a mai declarat superba ardeleanca. Citeste interviul complet acordat de Diana Sbuciumelea Revistei ProAlba aici.

Diana e model diamond in Comunitatea Fpeople.ro! Descopera profilul ei si creeaza-ti si tu cont aici!