De o frumusețe răpitoare, modelul Fashiontv Diana Sbuciumelea reușește să te cucerească nu numai prin calitățile ei fizice, ci și prin delicatețe, bun simț și o inteligență aparte. La doar 22 de ani, cu o experiență de șapte ani în lumea modei, Diana a avut șansa de a călători în locuri speciale din întreaga lume, însă nu și-a neglijat nici studiile.

Într-un interviu pe care l-a acordat Revistei ProAlba, Diana vorbește despre cum a reușit în modeling. “La vârsta de 14 ani mi-am făcut debutul ca model în urma unui casting Fashiontv. Din acel moment a început toată ”nebunia” și, practic, am participat la majoritatea evenimentelor organizate de Fashiontv, atât în ţară, cât şi în străinătate”, povestește modelul, adăugând că “Datorită Fashiontv, am avut marea șansă să ajung în locuri precum Viena, Milano, Paris, Cannes, Monte Carlo, Dubai, Hong Kong, Londra, Munchen , Indonezia, Egipt, Liban sau Macau-Las Vegasul Chinei.”

Cea mai frumoasă amintire de până acum din cariera ei de model Fashiontv? “Consider că cea mai mare reușită a fost şedinţa foto realizată împreună cu celebrul fotograf Gilles Bensimon (fotograful de pe podium al Victoria’s Secret). Alături de el am realizat o sesiune foto, pentru bijuteriile Casei Mouawad, într-un decor splenid, având-o alături și pe Miss Universe 2005″, mai afirmă Diana.

diana-s33.jpg

Mai multe imagini cu Diana pe catwalk, aici!

“Încurajez fetele care au potențial pentru o carieră de model, însă aceastea ar trebui să ştie că în modeling nu contează doar frumuseţea. Pe lângă acest atu mai e nevoie de seriozitate, muncă, talent și, cel mai important, atitudine. Trebuie știut că în modeling expui un trup frumos, o creație a naturii, care se interconectează cu o creație vestimentară a unei persoane care pune suflet și multă muncă în ceea ce face. Apoi, atitudinea de a purta o creație frumoasă e similară ideii de a pune cireașa pe un tort splendid”, a mai declarat superba ardeleancă. Citește interviul complet acordat de Diana Sbuciumelea Revistei ProAlba aici.

Diana e model diamond în Comunitatea Fpeople.ro! Descoperă profilul ei și creează-ți și tu cont aici!