Colierele înflorate, cu detalii bogate, ale brandului românesc de bijuterii Boemo au magazinul lor propriu în Băneasa Mall, unde sunt accesibile până în 16 noiembrie, iar Anda Adam, Dana Săvuică, Anca Serea, Tania Budi sau Carmen Negoiță nu au pierdut ocazia de a le proba. Cum arată accesoriile asortate la ținutele vedetelor?

Anda Adam a ales un colier viu colorat, cu pietre și mărgele aplicate, Tania Budi a optat pentru o combinație de auriu și argintiu, la baza gâtului, în timp ce Dana Săvuică și-a pus în valoare decolteul sexy cu un colier cu model elegant și opulent. Ce face speciale bijuteriile brandului Boemo și de ce atât interes din partea persoanelor publice?

mooza-boemo-32.jpg

Boemo este al doilea brand câștigător al proiectului inițiat de Băneasa Shopping City. Înființat la începutul lui 2013, Boemo propune o selecție de bijuterii și accesorii, toate lucrate manual. În magazinul MOOZA Pop Up Store, vizitatoarele pot alege din variate colecții de coliere, brățări, cercei și accesorii pentru păr, folosind materiale precum mătase, coral, perle sau pietre semiprețioase. Până acum, brandul și-a comercializat produsele numai prin intermediul magazinului online.

Unic în România, proiectul MOOZA Pop Up Store a fost inițiat de către Băneasa Shopping City pentru a oferi o primă experiență comercială antreprenorilor aflați la început de drum: un magazin propriu, pe o perioadă limitată, într-un loc foarte vizibil din unul dintre cele mai vizitate mall-uri bucureștene. Mai multe detalii despre a doua ediție MOOZA Pop Up Store sunt disponibile pe www.moozapopupstore.ro.