Colierele statement: colierele cu dimensiuni maxi, la baza gatului, aurii sau argintii, in culori neon, de inspiratie traditionala, cu tinte, cu aplicatii textile, cu pietre pretioase, nestemate opulente ori cristale colorate, ce imita perfect smaraldele, rubinele, safirele sau diamantele, acestea ofera tinutelor tale efectul “wow”.

Fiind un condiment perfect atunci cand vrei sa compui o tinuta chic, colierele statement au devenit un accesoriu nelipsit din garderoba oricarei femei pasionate de moda.

1.jpg

Primavara aceasta, colierele statement fac parte din categoria must-have-urilor; daca nu ai unul inca, atunci acesta nu trebuie sa lipseasca de pe lista ta de shopping.

3.jpg

Potrivindu-se oricarui stil vestimentar pe care vrei sa-l abordezi, colierele statement se pot purta in aproape orice moment al zilei. Poarta-le cu un tricou simplu, de orice culoare si croi, cu un pulover tricotat, cu diferite modele de camasi sau cu o rochita casual sau una eleganta.

7.jpg

Preturile variaza, de la cele mai ieftine, pe care le gasim la orice magazin de accesorii, pana la variantele de lux, semnate de cele mai mari brand-uri din lume.

4.jpg

Indiferent de pret, stil sau culoare acestea dau efectul dorit tinutelor tale, ajutandu-ti tinuta sa iasa din monoton.

5.jpg

Ia-ta cateva exemple si idei de cum sa porti colierele statement. Enjoy!

6.jpg

2.jpg