O actriță celebră, cel mai bine cotat fotograf de modă al momentului, un designer vestimentar cunoscut în întreaga lume și o geantă creată în ediție limitată. Mai exact, Naomi Watts, Patrick Demarchelier, Tommy Hilfiger și un accesoriu de preț. Acestea sunt coordonatele unei noi campanii internaționale de strângere de fonduri pentru prevenirea și tratarea cancerului la sân.

Actrița Naomi Watts a fost numită noua ambasadoare a campaniei și a celei de-a opta ediții limitate a genții Tommy Hilfiger, special realizată pentru sprijinul Breast Healtchare International.

Breast Health International (BHI) este o organizație non-profit specializată în cercetarea și tratamentul cancerului la sân. Pentru al optulea an consecutiv, Tommy Hilfiger a conceput o geantă în ediție limitată, profitul obținut din vânzarea acestui accesoriu urmând a fi donat programului Fondul pentru Viata (Fund for Living), demarat de organizația BHI.

De azi, geanta este disponibilă în România în magazinul Tommy Hilfiger din Băneasa Shopping City, la prețul de 300 de euro, iar 100 de euro din fiecare vânzare vor fi donați programului Fund for Living.

hilfiger-breast-cancer-campaign-2.jpg

‘‘În ultimii 8 ani am conceput o geantă în ediție limitată pentru a ridica nivelul de conștientizare, pentru a strânge fonduri și pentru a impacta pozitiv viețile femeilor din toată lumea, afectate de această maladie. Naomi Watts este un prieten vechi al brandului nostru și un ambasador fantastic pentru acest proiect. Ea a dat dovadă de o dedicare molipsitoare în sprijinul oferit celor de la BHI. Suntem de asemenea încântați să îl avem alături de noi, din nou, în cadrul proiectului, pe fotograful Patrick Demarchelier’’, a declarat designerul Tommy Hilfiger.

Geanta din 2014 este bleumarin cu finisaje roșii. Accesoriul este produs din piele italienească, iar caracterul versatil al acestuia îmbrățisează valorile Tommy Hilfiger: clasic, american, estetică modernă, chic neforțat. Alte caracteristici sunt buzunarele asimetrice, accesoriile metalice aurii și suportul de chei în culorile brandului: roșu, alb, albastru. De asemenea, breteaua detașabilă permite purtarea genții pe umăr.

Ambasadoare ale campaniei Tommy Hilfiger BHI handbag au mai fost Naomi Campbell și Claudia Schiffer – fotografiate de Patrick Demarchelier, Charlotte Gainsbourg, fotografiată de Drew Barrymore, Renee Zellweger, fosta Prima Doamna a Frantei – Carla Bruni, fostul supermodel internațional, actualmente fotograf, Helena Christensen și Milla Jovovich.

hilfiger-breast-cancer-campaign-5.jpg

Naomi Campbell și Claudia Schiffer au fost, și ele, ambasadoare ale campaniei Tommy Hilfiger