Natural Nutrition a fost lansat de curând în Romania ca primul brand de produse beauty cult. Sigur vă întrebați ce înseamnă acest termen. Ei bine, producătorii spun că se referă la un dialog constant între ingredientele naturale, expertiza ştiinţifică şi high-tech design. Fancy, nu? Nouă la fel de interesant ni se pare și faptul că produsele sunt rețete originale ale unei farmaciste românce.

Evenimentul de lansare a noilor produse Natural Nutrition a avut loc la Galeria Fischer & Milenkovici din București, unde am întâlnit și multe figuri cunoscute precum precum Sonia Argint-Ionescu, Anca Serea, Diana Bart, Livia Graur, Livia Dilă, Dalia Pușcă, Maria Radu, Dorin Negrău, Adina Halas, Ana Morodan, Eli Roman sau Carmen Negoiță.

Gama NN cuprinde 6 creme pentru ten, o cremă-contur de ochi şi un unt de corp, toate bazate pe amestecurile de uleiuri din plante cu 99% ingrediente naturale și pe efectele terapeutice ale acestora.

Produsele sunt inspirate de reţetele originale ale farmacistei Maria Ardelean, updatate însă, datorită expertizei ştiinţifice actuale, aspect ce face ca produsul să se adreseze şi celor care ar putea considera o reţetă tradiţională veche, poate, perimată sau prea extremă.

88230_lp145424-small.jpg

“Cremele NN – Natural Nutrition au apărut în urma pasiunii de o viaţă a mamei mele, Maria Ardelean, şi bineînţeles, din dorinţa mea de a redescoperi nişte reţete mai vechi, dar fără vârstă şi de a le aduce în zilele noastre, într-o gamă de creme adaptate nevoilor femeii moderne. Deşi poate ştim că frumuseţea şi sănătatea pielii ţin de puterea noastră de a o hrăni corect şi constant, cu generozitate, nu întotdeauna respectăm un ritual de frumuseţe şi nu de puţine ori preferăm combinaţii chimice, în dauna uleiurilor naturale. Am învăţat, în tot acest timp, că e bine, pur şi simplu, să respecţi şi să foloseşti, cât de bine poţi, ceea ce natura a creat. Nu e altceva decât o dovadă de înţelepciune”, susţine Christina Hesse – CO-Owner NN.

Produsele Natural Nutrition vor putea fi cumpărate în farmaciile Sensiblu, dar sunt accesibile şi online pe www.nncosmetics.ro. Prețul unei creme nutritive începe de la 110 lei.