Ce nu trebuie sa iti lipseasca din kit-ul de ingrijire al parului in aceasta vara? Cu siguranta, noul NIOXINDiaBoost cu HTX (Hair Thickening Xtrafusion), un tratament performant leave-in cu aplicare zilnica, care a fost creat și testat științific pentru a mări diametrul fiecărui fir de păr în parte, oferind un aspect mult mai bogat, mai frumos, cu rezultate vizibile dupa prima aplicare.

Stiai ca subțierea părului este frecvent asociată cu rărirea acestuia? Diametrul firului de par joaca un rol esential in acest proces, acesta micsorandu-se în diferite etape ale vieții.

Pentru a rezolva acest aspect important in sanatatea si ingrijirea parului, Nioxin a produs acest tratament, DiaBoostTM, care aplicat zi de zi mărește diametrul fiecărui fir de păr oferind un aspect mai voluminos ca și cum ar avea în plus 11000 fire si previne caderea acestuia.

Beneficiile nu se opresc aici, DiaBoost oferind părului si o protecție suplimentară împotriva ruperii, creandu-i premisele de a crește lung, dandu-i flexibilitate fără să îl încarce sau fără să devină uleios sau lipicios.

nioxin-diaboost-100ml1221.jpg

Din laborator: DiaBoostTM conține noua tehnologie HTXTM, un complex inovator ce combină Cafeina, Panthenolulși Niacinamida. Cafeina îmbunătățește hidratarea scalpului, ceea ce înseamnă un stratum corneum (stratul exterior al scalpului) mai sănătos. Panthenolul pătrunde în cortexul părului dându-i mai multă rezistență și hidratare. Niacinamida îmbunătățeste bariera protectoare a pielii capului, dar și textura și tonusul. NIOXIN folosește aceste trei ingrediente pentru a mări diametrul părului, ceea ce face din

DiaBoostTM un produs unic pe piața prin combinația ingredientelor și rezultatele obținute.

Tips: Produsul se aplică pe părul umed, proaspăt spălat, astfel încât poate fi aranjat după dorință.

Pret Nioxin DiaBoost: 143lei