NIVEA continua seria inovaţiilor pentru femeile active si lanseaza NIVEA Lapte de Corp Delicat sub Duş, un nou produs de hidratare sub dus pentru pielea foarte uscata.

Lansat in 2013 in Romania, acest produs excelent de hidratare a pielii sub dus s-a bucurat imediat de succes in randul femeilor, Laptele de Corp Delicat sub Duş de la Nivea fiind solutia ideala atunci cand ritualul de folosire a lotiunii de corp nu reprezinta un obicei. Rezultatele au aratat ca numai 7 din 100 de femei din Romania folosesc o lotiune de corp cu aplicare lichida.

După ce au testat noua gamă de Lapte de Corp Delicat sub Duş de la Nivea, patru din cinci femei au confirmat că nu au mai avut nevoie de aplicarea unei loţiuni tradiţionale de corp întrucât noile produse de hidratare sub duş NIVEA le-au oferit aceleaşi beneficii de hidratare fără nevoia de a mai aştepta ca pielea să se usuce. În plus, 87% dintre femei au afirmat că îşi simt pielea hidratată.

Formula delicată a Laptelui de Corp Delicat sub Duş Nivea conţine Unt de Shea şi Ulei de Migdale ce hidratează intens pielea uscată în timp ce faci duş, lăsând-o moale şi catifelată pe parcursul întregii zile.

lapte-de-corp-delicat-sub-dus.jpg

Ingredientele sale hrănesc intens şi rapid pielea, datorită formulei speciale ce se activează la contactul cu apa. După aplicare clăteşte, usucă-te şi te poţi îmbrăca imediat, bucurându-te de o piele hidratată, moale şi catifelată.

Foloseşte noul NIVEA Lapte de Corp Delicat sub Duş, în patru paşi simpli:

niveadus.jpg

Preţ pentru NIVEA Lapte de Corp Delicat sub Duş: 16,9 lei, 250 ml şi 22,2 lei, 400 ml