In Galeria Designerilor Romani au fost prezentate cele mai noile branduri romanesti care, incepand cu luna noiembrie, sunt disponbile pentru iubitorii de moda 100% romaneasca. Malvensky, Razvan Firea cu o colectie capsula intitulata Royal T, Maria Marinescu,Manuri, Naiv, Razvan Valceanu, Novus by Denisa Tudor, Geanina Punkosti, Anca Puiu și Aura Salabașev cu brandul Aruana sunt noile branduri din Galerie.

Catalina Toaxen, Director de Repoziționare și Expansiune Cocor, impreuna cu Malvina Cervenschi și tanarul designer Razvan Firea au deschis oficial seara, invitand pasionații de moda sa admire cele mai noi colecții pentru sezonul rece. Prezentarea clasica de moda a fost inlocuita cu una mai puțin obișnuita: manechinele au fost așezate in anumite zone ale galeriei, ținutele putand fi observate de catre invitații care s-au plimbat prin galerie. Ținutele au fost compuse din piese aparținand unui designer sau brand din galerie printre care Venera Arapu, AMC by Ana Maria Cornea, Iulia Dima, Corina Vladescu, Stephan Pelger, DressUP in ART by Liviu Mihai, Murmur, Adelina Ivan, Norina Stoica, NAIV by Diana Popescu, Rhea Costa, Mirela Diaconu, Manuri, Laura Olteanu, Anca&Silvia Negulescu, Alexandra Calafeteanu, Mirela Diaconu.

Stylingul ținutelor a fost realizat de Monica Mezei, iar conceptul ales a fost cel de wild autumn. Machiajul realizat de Alina Brailescu, ABA Academy și hair stylingul de Camelia Negrea au contribuit la imaginea generala a ținutelor.

“Suntem incantați de aceasta extindere a paletei de designeri, mai ales pentru ca in acest mod, consumatoarele de moda romaneasca vor avea mult mai multe opțiuni. Speram ca aceasta seara sa fie inca o confirmare a faptului ca susținem moda romaneasca și implicit talentații designeri autohtoni, care prin viziunea lor indrazneața redefinesc in fiecare zi simțul estetic al strazilor din București” a declarat Catalina Toaxen, Director de Repoziționare și Expansiune COCOR.

Seara a continuat cu un concert live al Laurei Gherescu, fosta concurenta la Vocea Romaniei, dar și cu un live painting realizat de talentatul pictor Liviu Mihai, care deține in galerie linia de tricouri DressUP in ART.