Primavara trebuie să aducem schimbări nu doar garderobei și stilului de viata, ci și tipului de ingrijire pe care o acordăm pielii și tenului. Acum este timpul pentru texturi mai lejere, aplicate rapid, care să ne ofere prospeţime şi frumuseţe, fără să ţină cont de trecerea timpului. Se poartă un ten radiant cu mai puţine riduri!

NIVEA aduce o noutate de primăvară femeilor, oferindule puterea antirid Q10 Plus în noua Cremă Corectoare NIVEA Q10 Plus CC Cream.

NIVEA Q10 Plus CC Cream are o formulă anti-rid eficientă ce conţine coenzima Q10 proprie pielii şi creatină ce acționează impotriva ridurilor. NIVEA CC Cream oferă o acoperire uniformă a tenului şi corectează imperfecţiunile, garantează protecţie împotriva radiaţiilor solare (SPF 15), aşadar este potrivită pentru a fi purtată pe parcursul întregii zile.

nivea_cc_cream.jpg

Un plus de beneficii într-o singură formulă corectoare cu pigmenţi minerali:

  • Combate eficient ridurile din interior şi le reduce vizibil
  • Corectează imperfecţiunile tenului
  • Oferă un ten uniform şi se adaptează nuanţei naturale a tenului
  • Protejează împotriva ridurilor cauzate de razele solare cu filtre de protecţie SPF 15 şi UVA

Cum se aplică? Utilizează în fiecare dimineaţă, după curăţarea tenului. Aplică printr-un masaj uşor, până la absorbţia în piele. Evită zona ochilor. Nuanţa discretă se potriveşte cu toate tonurile de ten.

Preţ NIVEA Q10 Plus CC Cream: 39.92 Lei.