In pragul sarbatorilor de iarna Sophie Concept (www.sophieconcept.ro) lanseaza noua colectie de bijuterii cu tema Pearl Glamour. Perlele sunt si au fost in tendite. Le intalnim in creatiile marilor designeri, in colectiile haute-couture, casual, vintage…in cutia cu bijuterii a fiecareia dintre noi.

In noua colectie, alaturi de siraguri clasice, descoperim modele indraznete, combinatii de perle, dantela, argint, cristal Swarovski. Te-ai intrebat daca poti purta perle la jeans ? Ei bine, da! De data aceasta ai voie sa iesi din tipare, pentru ca vei gasi creatii joviale, in tendinte, care iti vor redefini conceptia despre siragul de perle.

 

Parteneri Swarovski, Sophie Concept creaza bijuterii folosind exclusiv CRYSTALLIZEDTM – Swarovski Elements. Pentru a crea o replica perfecta a celor mai valoroase perle, Swarovski foloseste o tehnologie unica: in jurul unei inimi de cristal se astern invelisurile dintr-un material special, obtinandu-se o perla de o calitate deosebita, cu aceeasi greutate a perlelor veritabile.

 

Veti gasi multe creatii unicat: bratari si coliere charm lucrate manual pe snur din piele, toate purtand garantia marcii CRYSTALLIZEDTM – Swarovski Elements.

Fiecare bijuterie este insotita de un tag care certifica faptul ca Sophie Concept este partener branding cu prestigioasa companie.

 

Swarovski, o companie de familie bazata pe solide principii de excelenta, inovatie si valoriumane, a fost infiintata de Daniel Swarovski acum 113 ani si este liderul mondial in taierea de precizie a cristalelor. CRYSTALLIZEDTM – Swarovski Elements este divizia fashion a marelui concern care pune la dispozitia designerilor cristale intr-o multitudine de forme, culori si efecte pentru a le folosi in materializarea propriilor creatii.

Swarovski – bijuteriile Swarovski pe care le regasiti in magazinele cu acelasi nume in intreaga lume, reprezinta semnatura couture, linia proprie de accesorii, bijuterii si decoratiuni a marii companii.