Toamna vine cu noi tendinte si in zona de beauty, culorile de par ale sezonului nefăcând excepție. Inspirat din culorile sezonului, din trendurile prezentate de cele mai celebre case de modă și până la look-urile actrițelor de la Hollywood, Palette lansează noua colecție de culori Glamour, în gama sa de coloranți de păr îmbogățiți cu uleiuri prețioase – Palette Deluxe.

Noua colecție de vopseluri de par Glamour de la Palette Deluxe prezintă selecția exclusivistă a top 3 cele mai râvnite culori din circuitul modei în sezonul toamnă/iarnă 2014 – 2015. Aramiul, rosul și satenul ciocolatiu sunt culorile seducatoare ale sezonului propuse de Palette Deluxe, oferind si o formula specială cu până la 30% mai multă îngrijire părului și o intensitate de durată a culorii.

palettedeluxe_glamour_collection_lowres.jpg

Colecția Glamour are o formulă de îngrijire îmbogățită cu uleiuri prețioase, cu pigmenții coloranți de înaltă performanță ce pătrund în profunzime în firul de păr, fără fire de păr alb.

Pachetul conține și Tratamentul după vopsire Palette Deluxe cu Serum cu 7 Uleiuri (ulei de Marula, ulei de argan, ulei de susan, ulei de migdale, ulei de măsline, ulei din sâmburi de caise şi ulei din nuci de Macadamia).Acestea intensifică culorile și asigură cu 30% mai multă îngrijire părului.

Vopsea de păr din colecția Glamour, gama Palette Deluxe Preț recomandat: 14.99 lei/bucată