Noul gel de dus Fa Vitamin & Power: un cocktail de fructe și vitamine pentru o piele revitalizată și plină de prospețime, pentru corp si simturi.

Noua gamă de geluri de duș Fa Vitamin & Power conferă pielii îngrijire, hidratare și protecție, datorită extractului de vitamine B și E, binecunoscute pentru proprietățile benefice de tonifiere și regenerare.

Gama Fa Vitamin & Power îți aduce două variante diferite, Guave si Pepene Galben , care te învăluie cu aroma lor și îți răsfață simțurile, având o textură bogată, care îți lasă pielea hidratată și catifelată.

Gel de duș Fa Vitamin & Power cu Vitamina E și extract de Guave – Vitamina E are un efect hrănitor, antioxidant și de regenerare, fiind o adevărată minune pentru pielea uscată. Gel de duș testat dermatologic, cu PH neutru. Disponibil în două variante: 250 si 400 ml. Preț: 9,99 lei pentru 250 ml si 12,99 lei pentru 400 ml.

gel-de-dus_fa_vitamin-power_guave_250-ml_99lei.jpg

Gel de duș Fa Vitamin & Power cu Vitamina B și pepene galben delicios – Vitamina B tonifică și menține elasticitatea pielii, iar pepenele galben este hrănitor și bogat în vitamina A, având un efect catifelant. Gel de duș testat dermatologic, cu PH neutru. Disponibil în două variante: 250 și 400 ml. Preț 9,99 lei pentru 250 ml si 12,99 lei pentru 400 ml.

gel-de-dus_fa_vitamin-power_pepene-galben_250-ml_99-lei.jpg

Noua gamă de geluri de duș Fa Vitamin & Power este disponibilă în magazine începând cu această primăvară.

Mai multe detalii pe: www.ro.fa.com/