Cel mai nou si hot parfum din portofoliul de parfumuri best-seller ale lui Beyonce este acum si in magazinele din Romania. Fresh, usor si optimist, Beyonce Pulse Summer Edition surprinde esenta unei zile de vara jucausa, inundata de soare.

Beyonce Pulse Summer Edition in editie limitata este o varianta mai usoara si mai fresh, suita de note fructate si florale face ca noul parfum sa fie alegerea perfecta pentru lunile calduroase, vesele si seducatoare de vara.

Creat de parfumierul IFF Bruno Jovanovic, Beyonce Pulse Summer Edition este un parfum fructat-floral, cu note fresh, stralucitoare, de para, mandarina si piper roz la varf. Inima florala, exotica si delicata, se deschide cu note de orhidee ginger, iasomie si flori de portocal Tunisian. La final, notele cremoase si seducatoare de sapphire wood, mosc si benzoina completeaza spectrul de baza.

Gama Beyonce Pulse Summer Edition: Eau de Parfum 100ml: 154.75 lei

Disponibil din mai 2012, Beyonce Pulse Summer Edition este un parfum in editie limitata si se comercializeaza in exclusivitate in reteaua Sephora.