Giorgio Armani si parfumeriile Douglas au lansat in avanpremiera in Romania noul parfum masculin GIORGIO ARMANI CODE ICE.

Noul parfum Giorgio Armani Code Ice imbina adrenalina si intensitatea intr-o explozie de prospetime magnetizanta. Notele acidulate de citrice sunt asociate unor mirodenii glasate, care se contureaza apoi in note lemnoase puternice. Lamaia, salvia si boabele de tonka fuzioneaza pentru a sublinia cu delicatete o aroma revitalizanta de menta piperata. In plus, Code Ice raspandeste o aroma senzuala si captivanta semnata Alberto Morillas, Maitre Parfumeur la Firmenich.

Pentru prima data intr-o campanie de comunicare, Giorgio Armani alege sa colaboreze cu un star Hollywood-ianChris Pine fiind noua imagine Giorgio Armani Code Ice. Descoperim barbatul sarmant, al carui secret, parfumul, ii asigura cea mai eleganta prezenta masculina, imbinata cu un strop de glamour Hollywood-ian, un seducator atemporal.

armani_code_ice.jpg

Giorgio Armani vine in acest sezon cu un parfum clasic, rafinat, elegant, cu o aroma senzuala dar simpla. Un parfum de neuitat.

Parfumul Giorgio Armani Code Ice va fi disponibil in variantele:
– Armani Code Ice EDT 50 ml: 275 lei
– Armani Code Ice EDT 75 ml: 333 lei

Daca Douglas e prezent cu peste 1200 de parfumerii in 18 tari, in Romania a fost prezent inca din anul 2007, numarand 15 magazine in Bucuresti, Baia Mare, Cluj Napoca, Craiova, Constanta, Iasi, Oradea, Ploiesti, Sibiu, Timisoara, Targu Mures.