Născută din cercetările realizate de orchidarium-ul Guerlain *** și din ultimele descoperiri din bioenergetica celulară, cea de-a treia generație Orchidée Impériale Guerlain, activată de tehnologia orhideei aurii, îi relevă pielii – mai mult oricând – secretele unei longevități extraordinare.

Orhideea, o eterna sursa de inspiratie

Orhideele, epifitele, trăiesc în boltă, ancorându-și rădăcinile în suprafețele copacilor, în timp ce altele, litofitele, preferă să se atașeze de pietre; unele au câte o singură floare, altele înfloresc grupat; în formă de “fluturi” sau de diamant, mici, ovale, elongate sau subțiri, petalele lor oferă o minunată și fascinantă varietate de forme și culori. Pe cât de numeroase și variate pot fi orhideele – au fost inregistrate peste 30.000 de specii – toate au în comun o trăsătură specifică: longevitatea lor uluitoare.

guerlain3.jpg

Astfel, creatorii de formule Guerlain formulators au ales să îmbogățească performanța anti-îmbătrânire obișnuită a tuturor produselor de îngrijire a pielii din gama Orchidée Impériale cu texturi variate, care să satisfacă toate așteptările.

Tehnologia Gold Orchid ****, o caracteristică exclusivă a gamei, este acum concentrată într-o varietate de texturi desivate din produsul vedetă original, care a fost primul ce le-a permis utilizatoarelor sale devotate să fie lăudate pentru frumusețea pielii lor: Orchidée Impériale Cream.

ORCHIDÉE IMPÉRIALE RICH CREAM se remarcă din momentul în care este pusă pe degete. La căldura pielii, consistența sa densă și generoasă se înmoaie și alunecă pe piele cu o moliciune surprinzătoare, o anticipare a confortului mătăsos pe care îl va oferi. Secretul său? Lipidele efemere ce crează o peliculă fină, uniformă ce devine imediat invizibilă și lipsită de luciu nedorit. Această “finisare bogată dar discretă” este o realtă performanță tehnologică de la Guerlain, un progres remarcabil în lumea cosmeticelor nutritive.

guerlain5.jpg

ORCHIDÉE IMPÉRIALE THE FLUID – După o delicioasă senzație de prospețime ce potolește-setea și o acțiune de netezire luminoasă, pielea este incredibil de suplă, hidratată și confortabilă. Zi după zi, afișează luminozitatea, uniformtitatea, fermitatea și aspectul impecabil al pielii la nivelul ei maxim de radianță și vitalitate.

TESTELE CLINICE O DEMONSTREAZĂ:

LA 2 ORE DUPĂ APLICARE: HIDRATARE EXCEPȚIONALĂ: +95%*

ÎNTR-O LUNĂ: TEXTURA PIELII RAFINATĂ: +20%**

*** BIBLIOTECA DE ORHIDEE Guerlain (Geneva, Elveția), o colecție unică de tipuri sălbatice de orhidee:

– Peste 600 m2, peste 1.000 de specimene corespunzătoare a vreo sută de specii rare.

– Un know-how unic și îngrijire corespunzătoare tuturor speciilor de orhidee.

**** Guerlain a descoperit această capacitate de susținere a producerii de energie și a distribuirii în interiorul celulelor progenitoare* la o nouă orhidee, Orhideea Aurie, care a fost prezentă în Rezervația Naturală a Orchidarium-ului încă de la început. Cunoscută pe tărâmurile sale de origine ca “sămânța de aur din copacul vieții”, aceasta li s-a alăturat celor trei orhidee extraordinare alese deja în gama Orchidée Impériale să formeze TEHNOLOGIA GOLD ORCHID, noua forță a longevității în inima celei de-a 3-a generații a gamei Orchidée Impériale