Bucură-te de soare la fiecare pas menţinându-ţi picioarele frumoase și catifelate, rapid și fără efort, în confortul propriei case, cu Scholl şi Veet.

Pentru că diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei, dar și cele cele mai dure materiale de pe pământ, Scholl a relansat revoluţionara pilă electronică Scholl Velvet Smooth, acum cu cristale de diamant.

unnamed-7.jpg

Acestea asigură o îngrijire naturală şi o acţiune rapidă şi eficientă în îndepărtarea delicatăa pielii îngroşate de pe tălpi. Iar rezultatul se vede şi se simte de la prima utilizare.

Cu un design ergonomic, ușor de folosit și un capăt rotativ abraziv, pila electronică Scholl Velvet Smooth cu cristale de diamant îţi oferă rezultate profesionale, la tine acasă. Iar cu rezerva Scholl Velvet Smooth ai garanţia că vei fi oricând pregătită şi vei avea picioare frumoase pe tot parcursul verii.

În plus, Scholl a dezvoltat o întreagă gamă de produse care îţi stau la dispoziţie pentru un ritual complex de îngrijire apicioarelor, chiar la tine acasă. Aplicate după utilizarea pilei Scholl Velvet Smooth, Gelul emolient și Serul intens hidratant îți vor lăsa picioarele fine și catifelate.

Pentru rezultate de lungă durată, Scholl îți recomandă utilizarea zilnică a Cremei hidratante de zi şi a Măștii de noapte. Toate aceste produse din gama Velvet Smooth conţin ingrediente speciale de cea mai bună calitate – caviar verde, acid hialuronic, Omega 6, ser marin, vitaminele A, E şi pentavitină – care oferă o îngrijire premium picioarelor tale. Iar pentru a te bucura de o experienţă de înfrumusețare completă, care să îţi evidenţieze feminitatea şi eleganţa, foloseşte Veet Easy Wax.

Depilatorul electric cu ceară de unică folosinţă Veet Easy Wax facilitează epilarea cu ceară caldă în confortul casei tale, oferind în acelaşi timp rezultate profesionale ca la salonul de cosmetică. Veet Easy Wax garantează îndepărtarea din rădacină a firelor de păr, lasându-ți pielea catifelată până la 4 săptămâni.

unnamed-9.jpg

Noul depilator electric cu ceară de unică folosinţă oferă 3 beneficii majore: temperatura ideală pentru pielea ta, astfel încât să nu simți nicio senzație de disconfort, aplicare uniformă, cu un strat perfect, rezultate profesionale.

Epilatul nu a fost nicicând mai ușor! Veet Easy Wax este soluția simplă, eficientă de depilare cu ceară caldă chiar la tine acasă, dar cu cu rezultate de nu uita să incluzi pe lista de produse de îngrijire personală și rezervele Veet Easy Wax pentru picioare și brațe, dar și Veet Easy Wax pentru bikini și axilă. Astfel te vei asigura că ai totul la îndemână pentru o vară fără griji.

Păşeşte cu încredere, aleargă cu entuziasm şi bucură-te de libertatea zilelor însorite cu picioare frumoase şi catifelate cu Scholl şi Veet! Vara aceasta, tu îţi alegi drumul şi aliaţii spre bună dispoziţie, feminitate şi zile irezistibile!

Mai multe detalii despre Veet, poți găsi pe platforma online www.veet.ro, recent lansată.

Iar, dacă vrei să fii mereu la curent cu noutățile Scholl și Veet, vizitează paginile de Facebook – Veet Romania și Scholl Romania.