Mătreața este problema numarul 1 in ingrijirea scalpului și ea afectează peste 2 miliarde de persoane din intreaga lume. Mai mult, ea influentează intr-un mod negativ increderea in sine și interacțiunile sociale, devenind o problemă de imagine atunci cand nici un tratament nu ne ajută să scăpăm de apectul și efectele neplăcute ale mătreții.

Clear isi propune să vină in ajutorul celor care se confrunte cu această problemă și relansează și aduce pe piața din România o gamă mai largă de șampoane, 6 variante pentru femei și 5 pentru bărbați, dedicate fiecărui tip de păr. Produsele beneficiază de o formulă nouă, un nou design de ambalaj și un nou gramaj (250ml în loc de 200ml), oferind astfel cu 25% mai multă protecție împotriva mătreții.

Stiai ca principala cauză a apariției mătreții este Malassezia, o ciupercă ce trăiește pe scalpul sănătos al majoritații adultilor, dar care uneori se înmulțește necontrolat datorită factorilor externi ce slăbesc bariera naturală de protecție a pielii capului? In general, tehnologia folosită în șampoanele antimătreață obișnuite se concentrează doar pe înlăturarea ciupercii Malassezia, ceea ce rezolva problema matretii doar temporar. De aceea, matreata reapare la 9 din 10 persoane afectate.

vizual-clear.jpg

In plus, exista deosebiri intre scalpul femeilor si cel al barbatilor, ceea ce a facut ca noua gama Clear sa aiba sampoane dedicate femeilor si barbatilor. Clear pentru femei conține Nutrium 10, o tehnologie unică antimătreață cu eficiență dovedită clinic. Creat 100% pentru bărbați, fiecare șampon din gama extinsă CLEAR Men conține BioNutrium 10, o tehnologie unică antimătreață ce combină Zinc Pyrithione și Climbazole. CLEAR este șamponul antimătreață pentru bărbați numărul 1 în lume.

Prețuri recomandate:

Șampon CLEAR MEN / WOMEN 250ml – 15,65 RON

Șampon CLEAR MEN/ WOMEN 400ml – 22,15 RON