Bucura-te de vara, soare si mare fara sa permiti factorilor nocivi sa iti atace pielea. Acum poti sa combati efectele daunatoare ale razelor UV cu ajutorul gamei OLAY Complete Care.

Complexul de vitamine esentiale precum vitamina E, pro-vitamina B5 si vitamina B3 ofera hidratarea si hranirea de care pielea ta are nevoie, iar factorul de protectie 15 te apara de razele nocive UVA si UVB.

Stiai ca fotoexpunerea poate creste frecventa aparitiei pistruilor, ridurilor si chiar a cancerului de piele? Cu noua gama OLAY Complete Care cu protectie UVA si UVB poti sa-ti protejezi tenul de efectele negative ale soarelui, pentru a-i pastra aspectul tanar si radiant.

Formulele delicate OLAY Complete Care ofera hidratare si hranire intensa, pentru intreaga zi, pentru a-ti revitaliza tenul, lasandu-l frumos si catifelat, indiferent de tipul acestuia. Vitamina E este un cunoscut antioxidant ce protejeaza pielea de efectele radicalilor liberi. Pro-vitamina B5 si vitamina B3 au rolul de a imbunati functia de bariera a pielii si de a ajuta la cresterea ritmului de innoire celulara.