Olivia Palermo și soțul ei, modelul Johannes Huebl vor prezenta piesele lor must-have din colecția pentru femei și bărbați “Tommy Hilfiger” vară 2015 în magazinele “Tommy Hilfiger din Europa, America de Nord, America Latina și Asia.

În rolul de guest editori, Palermo şi Huebl au selectat piesele lor preferate Tommy Hilfiger pentru sezon – de la stiluri de vară sofisticate la ţinute de plajă. In plus, cei doi oferă sfaturi de stil şi imagini exclusive behind-the-scene din şedinţa foto din New York City. Programul s-a lansat pe 5 mai 2015 și va dezvălui stilul ales de aceştia, în magazinele Tommy Hilfiger selectionate, lunar, până în iulie 2015.

“Este întotdeauna un proces de inspiraţie să colaborez cu oamenii influenţi ai modei, precum Olivia și Johannes, care au adus foarte multă energie şi inspiraţia lor unică de trend-setteri creaţiilor mele Summer 2015”, a spus Tommy Hilfiger. “Ei nu se tem să experimenteze si să amestece clasicul cu modernul. Aşteptăm cu nerăbdare să împărtăşim opiniile lor catre consumatorii din toată lumea. “

“Eu şi Johannes suntem încântaţi şi onoraţi să lucrăm cu Tommy, unul dintre cei mai emblematici designeri americani”, a declarat Olivia Palermo. “Am iubit întotdeauna stilul caracteristic Tommy Hilfiger – el știe cum să mixeze clasicul cu modernul intr-un mod cool preppy. Suntem mândri de această colaborare și de oportunitatea de a stiliza în felul nostru creaţiile iconice ale designerului.”

Lansarea lui Palermo și Huebl ca guest editori și imaginile acestui eveniment vor fi prezente pe reţelele de socializare Tommy Hilfiger. Prietenii şi adepţi brandului sunt invitaţi să se alăture folosind #TommyHilfiger pe Facebook, Twitter și Instagram.