Cea mai recenta colectie semnata Iulia Dima are ca sursa de inspiratie orhideea, mesager al dragostei, intelepciunii si credintei. Aceasta floare, definita prin frumusetea magnifica, sta la baza realizarii rochiilor delicate, dominate de culoare si detalii stilistice personalizate.

Simbol al elegantei si luxului, semnificatia orhideei este sugerata prin dinamica armoniei cromatice, o paleta de culori pline de energie, fie ca sunt calde sau reci: galben radiant, corai pasional, albastru delicat, turquoise sau violet, contrastate de nuante delicate de roz, bej sau alb pur.

img_4679.jpg

Matase naturala, voal, dantela, tulle sau organza, tesaturile celei mai recente colectii Iulia Dima, fine si delicate, creeaza atmosfera jucausa si sofisticata a unui buchet de orhidee.

img_4652.jpg

Taieturile laser personalizate, sunt realizate in plan bi sau tridimensional, motive decorative stilizate ce sustin nota dinamica si reusesc sa starneasca vibratia precum cea a unui buchet de orhidee.

img_4497.jpg

Piesele colectiei se potrivesc mai multor tipuri de siluete datorita liniei si croiurilor clare si simple, urmand forma literelor “A” si “Y”. Ca o completare a colectiei, designerul realizeaza printuri in care culorile se intrepatrund sau creeaza imagini fotografice, senzuale si expresive, dar delicate si luxuriante.