Părul mov n-a arătat niciodată atât de interesant până să înceapă Nicole Richie să îl poarte. Sigur, nu e prima care și-a vopsit părul în această nuanță, însă Nicole își asortează buclele lila cu piese vestimentare Valentino, Donna Karan, Nina Ricci, Marchesa, Givenchy și pantofi Manolo Blahnik. Și arată atât de classy!

Nicole Richie a optat pentru o nuanță de lavandă și și-a vopsit părul pe toată lungimea lui. O decizie curajoasă, pe care mulți stiliști au privit-o cu scepticism în primă instanță. Însă celebra fiică a lui Lionel Richie, care a ajuns în lumina reflectoarelor cu câțiva ani în urmă prin prietenia ei cu Paris Hilton, este în prezent una dintre vedetele cele mai stylish de peste ocean. Și a convins repede chiar și vocile foarte critice că noua ei nuanță a părului nu a fost o greșeală stilistică.

nicoletile3.jpg

„Mi-am vopsit părul pentru fiica mea, Harlow. E o nuanță destul de greu de întreținut, dar datorită ei am devenit foarte populară la școala fiicei mele. Toată lumea vorbește cu mine când merg să o iau de la cursuri, cred că mă aseamănă unui personaj din Frozen. E minunat!”, afirmă Nicole.

paper_magazine_nicole_richie-26_r_af.jpg

foto: Papermag

Vezi aici și rochia din catifea pe care a purtat-o Nicole la Gala Met 2014!