Guerlain vine in acest sezon cu un parfum nou, plin de arome exuberante ce te poarta in inima naturii, in zilele insorite cu dimineti proaspete, adevarate escapade la tropice. Bucuria de a întâmpina o zi însorită se regăseste în colecția Aqua Allegoria, o selecție de poezii parfumate scrise de un parfumier îndrăgostit de natură.

Editia limitata Limon Verde din colectia Aqua Allegoria de la Guerlain exprimă exuberanța unei petreceri braziliene, verdeața unei grădini tropicale luxuriante și prospețimea cristalină a unei cascade din inima junglei.

guerlian_limeverde.jpg

Secretul parfumului constă în împletirea armonioasă a fațetelor de zahăr brun și lime (inima cocktailului tradițional al Braziliei, Caipirihna) surprinsa de Thierry Wasser, creând un LIMON VERDE, parfum citric cu note tropicale, plin de viață și voioșie.

Notele de vârf: lime, portocală

Notele de mijloc: smochine, acord Caipirihna, acord verde tropical

Notele de bază: boabe de Tonka

Au fost selectate numai materii prime excepționale, începând cu un soi aparte de lime originar din Mexic, îndulcit cu notele de tonka ce provine din Venezuela.

Începând cu primul Aqua Allegoria in 1999, Guerlain a reinventat tema prospețimii in fiecare an, ca o odă dedicată naturii. Dintre cele 31 de parfumuri Aqua Allegoria care au înflorit de-a lungul anilor, patru au devenit clasice.

guerlain_aquaalegoria.jpg

Ediția limitată Limon Verde, compusă anul acesta de Thierry Wasser, se alătură celor 4 creații de referință: Pamplelune, Mandarine Basilic, Herba Fresca, Nerolia Bianca.

Prețul aproximativ în magazine al Apei de Toaletă Limon Verde, 75 ml este 305 lei.