Pornind de la principiul conform caruia parfumul joaca un rol foarte important in vietile noastre, atat la nivel constient cat si inconstient, Linari propune produse care interactioneaza cu starea noastra de spirit si ne seduc prin profunzime si rafinament.

Astfel, parfumurile Linari sunt rezultatul armonizarii celor mai pretioase materii prime, de o inalta calitate si o complexitate olfactiva desavarsita. Fiecare dintre ele este opera colaborarii dintre doi maestri parfumeuri de renume international, Mark Buxton si Egon Oelkers, si se adreseaza celor pentru care esteticul si frumosul reprezinta o necesitate a vietii de zi cu zi.

linarih.jpg

Flacoanele sunt produse din cea mai fina sticla frantuzeasca, cu un design de o simetrie perfecta, decorate cu motive geometrice filigranate, din aur de 22 de carate sau platina. Capacul, extradimensionat, din lemn de tec african, intregeste ambalajul semnat de insusi Rainer Diersche, fondatorul casei Linari. Pret parfum Linari pentru 100 ml: 690 ron

edp7_overview_with_logo.jpg

Cu un design neimaintalnit, relizate din materii prime de cea mai inalta calitate, sapunurile Linari intregesc conceptul de “statement luxury” al acestei case. Avand in componenta ingrediente speciale precum uleiul de jojoba sau vitamina E, acestea hidrateaza profund pielea si au o consistenta unica, nemaintalnita la alte sapunuri.

Cu un design uimitor, sapunul Linari a devenit un must have pentru cei aflati in cautarea rafinamentului pur in produsele de ingrijire. Pret pentru 100 gr: 89 ron

soaps.jpg

Gama Wave Line de parfumuri pentru interior – cea mai recenta lansare a casei Linari – a fost creata in regim de exclusivitate de catre cei mai talentati parfumeuri. Difuserul, o adevarata bijuterie, capteaza atentia prin designul minimalist in perfecta simbioza cu parfumul din interior.

wave-line_diffusers.jpg

Gama Linari se gaseste in magazinele Elysee. In portofoliul Elysee Concept se regasesc peste 30 de branduri de parfumerie si cosmetica de nisa, distribuite in regim de exclusivitate in Romania, Bulgaria, Ungaria, printre care si esente rare, aflate pe lista de asteptare in tari din intreaga lume.