Signorina Eleganza e cel mai nou parfum Salvatore Ferragamo. Daca eleganta e elementul definitoriu al creatiilor Salvatore Ferragamo, Signorina Eleganza anunta un parfum plin de gratie si rafinament.

Eleganta atemporala si feminitate moderna… Acestea sunt doua dintre elementele ce descriu parfumul Signorina Ferragamo si, totodata, noua campanie de comunicare reprezentata de Anja Rubik. Imaginile artistice si cinematografice semnate de Mario Sorrenti, unul dintre cei mai renumiti fotografi italieni, o transforma pe Anja intr-un simbol al rafinamentului.

rtemagicc_signorina_eleganza_packshot.jpg.jpg

Editia din 2014 a parfumului Signorina semnata de parfumierul Sophie Labbe aduce un tribut elegantei, de aici si numele Signorina Eleganza, o trecere catre o varianta mai serioasa, matura a miresmei fructate cu care ne-a obisnuit Salvatore Ferragamo insa complet seducatoare cu note pudrate de migdale si pere dulci. Parfumul se deschide cu note de varf proaspete, pline de viata din grapefruit si para, pentru a descoperi un miez delicat si intens in acelasi timp, creat din note de mijloc din pudra de migdale si petale de osmanthus auriu. Iar la baza ramane o aroma delicioasa si persistenta cu note de patchouli si piele alba.

Ambalajul parfumului Signorina Eleganza, realizat intr-o paleta de bej nud, transmite un sarm delicat si rafinat. Baza aurie pretioasa gravata cu logo-ul in relief confera sticlei un aspect magnific, in timp ce faimoasa funda Vara din banda textila gros grain are doua nuante de bej. Parfumul Signorina Eleganza de Salvatore Ferragamo va fi disponibil incepand din februarie 2014 in variantele Eau de Parfum 30 ml, 50 ml si la 100 ml.

Pret Signorina Eleganza EDP 50ml – 350 lei