Nou-anuntatul parteneriat pe care brandul adidas l-a incheiat cu artistul Pharrell Williams se va concretiza cu o prima colectie ce va intra in magazine in vara acestui an. Aceasta veste ne entuziasmeaza din cel putin doua motive.

In primul rand, pentru ca stilul vestimentar al lui Pharrell Williams merita recunoastere si se aliniaza la trendul actual, ca orice celebritate sa aiba o colectie care sa ii poarte numele. Pharrell se imbraca bine, iar optiunile sale vestimentare sunt pe aceeasi lungime de unda cu stilul promovat de adidas: sport, culori indraznete, asocierea unor piese vestimentare simple cu altele usor excentrice.

pharrell.jpg

Ceea ce probabil nu ati aflat inca despre artistul care a cucerit topurile anul acesta cu piesa Happy este ca militeaza pentru un mediu curat. Si nu doar militeaza, ci sprijina financiar si se implica in proiecte eco. Si aici intervine al doilea motiv pentru care suntem entuziasmati. Colectia pe care Pharrell si adidas o vor concepe impreuna va fi realizata dintr-un material textil produs de fabrica pe care o detine artistul. Pharrell investeste de cativa ani intr-o inovatie textila numita Bionic Yarn, realizata din reziduurile de plastic care polueaza oceanele. Deseurile sunt reciclate si transformate in mod spectaculos in ata si material textil, iar in curand se vor regasi in produsele din noua colectie Pharrell x Originals de la adidas. Asa ca, daca sa cumperi un produs adidas insemna o investitie in calitate, de acum incolo vei contribui si la un mediu mai curat.

Pana apare colectia, aflati din video-ul de mai jos chiar de la Pharrell de ce e atat de important materialul in care a investit si cum arata afacerea sa cu textile din materiale reciclate.

Si H&M investeste in moda din materiale reciclate! Vezi aici cum arata noua colectie!