Philips a lansat pe piata romaneasca noile playere multimedia (HMP5000/12 si HMP3000/12) care reprezinta solutia ideala pentru vizionarea si redarea pe televizor, in conditii de maxima calitate, a oricarui fisier, in orice format, direct de pe computer.

Aspectele extrem de importante ale acestor noi playere sunt atat calitatea reprosabila a fisierelor redate de pe internet sau din computer direct pe televizor cat si faptul ca acestea nu necesita niciun fel de conversie.

In acest fel s-au eliminat pasii intermediari care implicau cautarea de programe pe internet care sa rezolve acest aspect cat si probleme care apareau. Lista formatelor cuprinde: DIVX Plus HD, MPEG, MPG, MOV (MPEG 4, H264), ASF, FLV (640 x 480), MKV, M4V, JPEG, JPG, M-JPEG, PNG, TIF, TIFF, GIF, BMP, HD JPEG, Dolby Digital (DTS2.0), AAC, RA, OGG, MKA, MP3, WAV, APE, FLAC, DTS, LPCM, PCM, WMA (V9), IMP/MS ADPCM si WMA Pro.

Tot ce aveti de facut este sa apasati butonul Play al telecomenzii. Dispozitivul este dotat cu sloturi pentru card SD/SDHC, USB si iesiri CVBS si analog audio L/R, Digital optical out, HDMI output, eSata. Acesta permite redarea continuturilor media de pe Hard Disk si are interfata Wi-Fi integrata, DLNA, cu raspuns in frecventa 30 – 20000 Hz.

Preturi:

Noul multimedia player Philips HMP5000/12 – 452 lei

Noul multimedia player Philips HMP3000/12 – 309 lei