Dupa castigarea titlului „Black Sea Model Award 2012”, Malvina Chiriac a plecat in orasul viitorului alaturi de Fashiontv Romania, unde a pozat pentru brand-ul international Betti Design. Tinutele clasice au fost accesorizate cu brand-uri precum Chanel, Louboutin si Prada, iar locatia aleasa pentru photo-shooting a fost un hotel de lux din Dubai City.

img_0355.jpg

Pentru Malvina Chiriac inscrierea in Caravana Fashiontv Moldova a insemnat reusita. Experientele de neuitat pentru Malvina nu se opresc aici, ea urmand sa calatoreasca in continuare alaturi de Fashiontv Romania.

Iti doresti si tu calatorii, distractie, colaborari cu nume mari din domeniu si experienta profesionala atat de utila pe viitor? Alatura-te brandului nostru profesionist, de renume international si implineste-ti visele! Fashiontv nu percepe taxe de inscriere sau taxe pentru sedintele foto iar deplasarile sunt gratuite, toate facilitatile fiind asigurate.

Participa si tu la castingurile Fashiontv din tara sau incrie-te printr-un cont gratuit pe site-ul fpeople.ro! Fashiontv crede in frumusetea si inteligenta tinerelor din Romania! E randul tau sa crezi in tine!

Esti frumoasa? Fii desteapta! Fashiontv iti da o sansa!