Ne-a cucerit cu zâmbetul ei la majoritatea evenimentelor naționale și internaționale organizate de Fashiontv anul trecut. Dacă vă întrebați cine este bruneta care se face imediat remarcată pe catwalk prin atitudine și dimensiunile ideale, aflați că numele ei este Irina Ceban și a intrat în echipa de modele Fashiontv în vara lui 2014.

Zâmbetul frumos și dimensiunile ideale (90-60-90 și 1,80 metri înălțime) nu sunt singurele atuuri pe care mizează Irina. Originară din Chișinău, ea a studiat în cadrul Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice, muzica fiind o altă mare pasiune a ei. „Sunt îndrăgostită de cele două mari pasiuni ale mele. Visul meu este să ajung să am timp și pentru muzică, și pentru modă. Asta m-ar face sută la sută fericită”, afirmă Irina.

irina-ceban-model-fashiontv-12.jpg

Nici de sport frumoasa brunetă nu este deloc străină: „Am în spate zece ani de baschet de performanță și patru la sala de forță”, ne mai mărturisește Irina, care este convinsă că nu doar aspectul fizic este rețeta care îți garantează succesul. Chiar și într-un domeniu în care ești apreciat pentru calitățile estetice, e nevoie de ambiție și muncă: „Fac modă de la 17 ani. Am avut scopuri bine definite, am muncit mult să le ating și asta voi face și în continuare.”

O mare șansă a carierei sale de model i s-a oferit anul trecut, când a fost selectată de Fashiontv. În decurs de doar câteva luni, a îmbrăcat creațiile unor designeri renumiți, a călătorit mult și a ajuns în destinații fascinante de pe două continente, în Austria, Germania, Franța, Marea Britanie, Dubai, Cipru, China sau Thailanda. „Fashiontv m-a ajutat să-mi realizez multe dintre vise. Sunt mândră că fac parte din această echipă”, afirmă Irina.

irina-ceban.jpg

Și tu poți fi selectată în echipa de modele Fashiontv! Creează-ți un profil în Comunitatea Fpeople.ro și aplică la joburile Fashiontv de pe Fashion Jobs pentru cele mai noi oportunități din modeling și beauty!

Foto: Alex Matei, arhiva personală