Prada, Colectia primavara/vara 2010  

Prezentarile de moda si lansarile de colectii ale designerului Miuccia Prada sunt urmarite atat de cei in cautarea unor obiecte vestimentare potrivite pentru o tinuta de zi cu zi, cat si de catre „colectionari", iar de data aceasta Prada a anticipat asteptarile ambelor categorii.

Astfel, in colectia pentru sezonul de primavara-vara 2010 am regasit atat piese vestimentare pentru o tinuta office (haine din satin, jachete, veste), articole vestimentare destinate unei escapade la plaja (pantaloni scurti cu marginile franjurate, topuri imprimate cu palmieri si umbrelute de plaja), dar si rochii extrem de pretioase, cu cristale stil candelabru completate de pantofi eleganti cu fatete din plastic si cristale supra-dimensionate.

Asadar, in plina criza economica, Prada a indraznit sa spere, visand la vacante insorite, combinand materiale pretioase si accesorii opulente. De altfel, designerul marturisea: „Cand lucrurile merg prost, trebuie sa sa iesi cumva din asta. Optimismul este una dintre optiuni."