Frumusețea și inteligența româncelor nu pot fi oprite de nimic!

Finala Miss Fashiontv Universitas a premiat cele mai frumoase studente din România și Moldova în prezența lui Michel Adam, Președintele și Fondatorul Fashiontv, vineri, 23 iulie, în Club Face București, in cadrul Fashiontv Awards Gala eveniment de înaltă clasă care a reunit la București frumusețea, moda și elita lumii cu ocazia celebrării a 25 de ani de activitate și excelență pe care Fashiontv i-a împlinit anul acesta.

40 de concurente selectate din România și Republica Moldova au defilat pe podium în creații Atmosphere Fashion în cadrul Miss Fashiontv Universitas – cel mai important concurs ce promovează frumusețea, inteligența și personalitatea studentelor din Romania și Republica Moldova.

Din juriul concursului au făcut parte profesioniști din domeniul modei, modelingului și cinematografiei, precum Michel Adam – președintele și fondatorul Fashiontv, producătorul Hollywoodian Julius R. Nasso și regizorul de film Anthony Hickox.

FASHIONTV A OFERIT CELOR 14 CÂȘTIGĂTOARE ALE FINALEI MISS FASHIONTV UNIVERSITAS 2021 PREMII ÎN VALOARE DE €50.000 CARE CONSTAU ÎN:

 • Participare la evenimente Fashiontv din Milano, Paris, Atena, Monte Carlo, Abu Dhabi, Singapore, Hong Kong, New York cât și participare la finala Miss Fashiontv din Thailanda în luna decembrie a acestui an.
 • Participare în cadrul unor producții cinematografice hollywoodiene
 • Participare prin intermediul Fashiontv la castigurile organizate de cele mai importante agenții internaționale de modele din Milano, Paris și New York
 • Laptopuri și smartphone-uri de ultimă generație de la compania Cryptodata

Urmăriți pagina de Instagram Fashiontv.ro și pagina de Facebook Fashiontv România pentru a afla mai multe detalii despre câștigătoarele finalei Miss Fashiontv Universitas 2021:

 1. MISS FASHIONTV – Valeria Bejenari, Chișinău
 2. MISS F. UNIVERSITAS ROMÂNIA – Theodora Maria Danciu, Râmnicu Vâlcea
 3. MISS F. UNIVERSITAS MOLDOVA – Carmelina Burdeniuc, Chișinău
 4. MISS F. STAR  – Andreea Stan, București
 5. FTV TOP MODEL – Ana Bojescu din Chișinău
 6. MISS F. PHOTOGENIC – Lorena Isac, Cluj – Napoca
 7. MISS F. TELEGENIC – Larisa Cheregi, Cluj – Napoca
 8. MISS F. CATWALK – Victoria Trofim, Chișinău
 9. MISS F. TOURISM  – Mariana Streleț, Chișinău
 10. MISS F. PERFORMANCE – Gutiera Timotim, Chișinău
 11. MISS F. MASTER – Ioana Chiru, Ploiești
 12. MISS F. BOBOC – Raluca Clipici, Târgu Jiu
 13. FASHIONTV F. MODEL – Chaimae Belyazid, Maroc
 14. MISS F. POPULARITATE – Dorina Beregoi, Chișinău

Desemnat cel mai bun designer român și ambasadorul modei românești în cadrul Galei FTV Fashion Awards, Cătălin Botezatu a deschis spectacolul cu o colecție de excepție, intitulată “Animal Instinct” și prezentată de către modelele Fashiontv.

Mai multe fotografii de la eveniment pe paginile de Social Media ale Fashiontv România!