Daca anul 2014 a fost anul selfie-urilor, 2015 este cu siguranta anul selfie-urilor perfecte! Utilizatorii au cerinte din ce in ce mai ridicate in ceea ce priveste camerele foto frontale ale smartphone-urilor lor, iar Huawei vine in intampinarea acestora cu modele de top, precum Huawei Ascend P7.

Dotat cu una din cele mai bune camere frontale din industrie, Huawei Ascend P7 le ofera utilizatorilor sansa de a realiza imagini de tip selfie clare si expresive.
in plus, multiplele optiuni de editare foto, inca dinainte de a realiza fotografia, si caseta de previzualizare a imaginii, transforma smartphone-ul intr-un “must have” in materie de tehnologie.

In primavara aceasta, Huawei le ofera clientilor un motiv in plus sa isi faca selfie-uri cu un smartphone nou: vouchere cadou in reteaua magazinelor Sephora.

Astfel, utilizatorii care achizitioneaza un smartphone Huawei Ascend P7 sau Ascend G6 din magazinele selelectionate Germanos*, vor primi un voucher in valoare de 200 ron, respectiv 100 ron, pentru orice fel de cumparaturi in magazinele Sephora.

*Promotie valabila in perioada 12 februarie – 17 martie 2015. Pentru Regulamentul complet al promotiei va rugam sa consultati pagina de Facebook Huawei Romania.

Mai multe informatii despre Huawei Ascend P7

Huawei Ascend P7 ofera o rezistenta imbunatatita pentru utilizarea zilnica datorita finisajelor cu Corning® Gorilla® Glass 3. Modelul se distinge printr-un aspect metalic si sofisticat obtinut printr-un tratament in sapte straturi al suprafetei din spate.

Huawei Ascend P7 este dotat cu un procesor quad-core, incorporeaza tehnologia 4G si are doua camere foto: cea principala, de 13MP si cea frontala, de 8MP.

Fotografiile de tip selfie vor putea fi realizate mult mai simplu si usor datorita camerei frontale de 8 MP care vine cu o functie panoramica pentru momentele in care mai multi prieteni vor sa apara in cadru si cu 10 nivele de retus auto al fetei in Beauty mode.
Utilizatorii pot deasemenea urmari un clip video de tip selfie folosind redarea video 1080p HD. Huawei Ascend P7 asigura imagini perfecte de fiecare data datorita functiei inovatoare tip oglinda si a casetei de preview pentru imaginile de tip selfie.

Bateria rezistenta de 2500 mAh si tehnologia propietara de reducere a consumului bateriei permit utilizarea telefonului pentru o perioada indelungata.

Mai mult, modul Super power-saving face ca smartphone-ul sa foloseasca bateria ramasa cat mai potrivit atunci cand aceasta ajunge la nivelul de 10% sau mai putin, pentru a mai rezista inca 24 ore in standby.

Despre Huawei
Huawei este unul din principalii furnizori globali de solutii in domeniul IT&C. Prin dedicarea catre inovatia centrata spre consumatori si parteneriate cheie, Huawei este capabil sa ofere avantaje complete in ceea ce priveste retele de telecomunicatii, echipamente si cloud computing. Obiectivul companiei este de a aduce maximum de valoare pentru operatori telecom, companii si consumatori oferind solutii si servicii competitive.

Produsele si serviciile Huawei sunt folosite in peste 170 de tari, deservind mai mult de o treime din populatia lumii.