Eucerin a lansat gama Eucerin VOLUME-FILLER, o gama de produse dermatocosmetice de redefinire a conturului facial prin redarea volumului tenului si fermitatii pielii. Astfel, tenul este rejuvenat dupa doar patru saptamani si dobandeste mai mult volum, pentru mai multa expresivitate.

In procesul de imbatranire al pielii, fiecare strat al pielii sufera transformari:

-in epiderma, nivelul de lipide al pielii scade si incetineste reinnoirea celulara, acidul hialuronic se produce mai putin, iar pielea devine mult mai aspra si urcata

-dermul, pierde si el un procent din continutul de colagen, in fiecare an iar acesta este unul dintre motivele pentru care pielea devine mai putin elastica, iar conturul facial isi pierde definirea.

Gama Eucerin Volume-Filler contine 3 ingrediente active care au rolul de a incetini procesul de imbatranire al pielii si a-i reda volumul si elasticitatea: –Magnololul, un extract din magnolie, imbunatateste aspectul pielii activand si stimuland multiplicarea celulelor ce genereaza de pana la trei ori mai mult volum pielii. – Oligopeptidele stimuleaza metabolismul pielii actionand asupra retelei fibrelor de colagen, conferind fermitate. – Acidul hialuronic optimizeaza hidratarea pielii si reduce ridurile.

Eucerin VOLUME-FILLER Crema de zi pentru ten uscat: Crema ofera o ingrijire intensiva si protectie impotriva radiatiilor solare datorita FPS 15. Indicata pentru tenul uscat, crema reprezinta o foarte buna baza de machiaj si este non-comedogenica.

Pret: 108 RON (50 ml)

ecn_12857_volume_filler_day_creme_dry_skin_open.jpg

Eucerin VOLUME-FILLER Crema de noapte:

Crema ajuta la regenerarea celulara pe timpul noptii datorita dexpanthenolului. Ideala pentru toate tipurile de ten. Pret: 112 RON (50 ml)

ecn_12858_volume_filler_night_creme_open.jpg

Eucerin VOLUME-FILLER Crema pentru ochi:

Special creata pentru zona sensibila din jurul ochilor, reprezinta o foarte buna baza de machiaj. Pret: 97 RON (15 ml)

ecn_12859_volume_filler_eye_cream.jpg