Conceptul MagnifiqueSkin a lansat în România șapte noi game inovatoare de produse dermato-cosmetice.

Creată după ani lungi de cercetare în laboratoarele ACM și Lysaskin din Franța de către specialiști dermatologi și cosmetologi cu experiență, noua colecție MagnifiqueSkin tratează cu succes cele mai întâlnite probleme dermatologice, de la piele uscată, atopie, psoriazis, hiperpigmentare și hipopigmentare, piele iritată, molluscum contagiosum, acnee, seboree, până la păr și unghii sau protecție solară.

Una dintre marile inovații aduse de Magnifique Skin este combinația patentată de ingrediente active denumită Urodium. Urodium alătură conținutului de uree specific produselor de hidratare, un element cheie într-o concentrație proprie – clorura de sodiu. Comparativ cu ureea în formulă simplă, amestecul unic MagnifiqueSkin oferă cu peste 50% mai multă putere de hidratare la 6 ore de la aplicare, iar efectul său este prelungit până la 24 de ore.

acm-sebionex-gel-de-curatare-200ml.jpg

acm-sensitelial-crema-spf-50-40ml.jpg

Astfel, parte a unui stil de viață sănătos, noile game inovatoare oferite de MagnifiqueSkin contribuie la îmbunătățirea calității vieții și a percepției asupra propriei persoane.

Gamele MagnifiqueSkin au fost prezentate public în data de 9 aprilie, în cadrul unui eveniment de lansare, denumit “Vis la vie en rose, Vis une vie Magnifique!”. Timp de trei ore, evenimentul a reunit în elegantul spațiu oferit de Jubilee Primăverii, specialiști în frumusețe din toate domeniile – persoane publice, lideri de opinie, jurnaliști, make-up artiști, bloggeri de beauty și, nu în ultimul rând, medici dermatologi de renume.