Dacă ești în căutarea unei piese de lenjerie care să impresioneze, ia în considerare Pure Lingerie Boutique. Magazinul deschis în Calea Dorobanților din București reuneşte cunoscute branduri franţuzeşti de lenjerie precum Lise Charmel, Simone Pérèle, Empreinte, Millesia sau Monette Paris.

La Pure Lingerie se găsesc şi piese prêt-à-porter Tenue de SAF (Timişoara), iar la începutul anului viitor se vor adăuga Lou Paris şi Vanity Fair, ambele pentru femei. Pentru bărbaţi se doreşte introducerea din 2015 a două branduri premium în portofoliul produselor disponibile în boutique. Cu o istorie îndelungată, brandurile de lenjerie intimă de lux transpun în produsele lor un know-how foarte puternic. Formele noi (cupa plunge, bikini string), noile tehnici de croială (cupe cu croiala “clean” pentru un efect invizibil), utilizarea de materiale revoluţionare (cupa 3D), toate acestea sunt atuuri considerabile ce caracterizează piesele de lenjerie de la Pure Lingerie, în privinţa susţinerii şi a confortului.

Materiale delicate, precum mătasea naturală, satinul sau dantela franţuzească Chantilly, conferă pieselor de lenjerie de la Pure Lingerie o fineţe inegalabilă şi acel mister plin de senzualitate. Totodată, calitatea deosebită a materialelor reprezintă şi un garant al longevităţii acestor produse.

“Ne-am dorit să recreăm un univers feminin în care doamnele să poată regăsi branduri de lenjerie franţuzească mixate cu piese de prêt-à-porter. Conceptul pleacă de la ideea de a aduce în acelaşi loc o diversitate cât mai mare de mărimi şi forme, atât pentru sutiene cât şi pentru slipuri sau alte piese de lenjerie (body, nuisette, corset)”, afirmă Andrea Lucaci,Sales & Marketing Director Pure Lingerie.

Boutique-ul Pure Lingerie oferă servicii de consiliere în magazinul din Calea Dorobanților 155, București.