O prezență rară pe covorul roșu, cel puțin în ultimii ani, Renee Zellweger a onorat invitația la Elle Women in Hollywood Awards, săptămâna aceasta. Foarte probabil, actrița nu a bănuit că apariția ei avea să facă atâta vâlvă. Fotografiile cu o Renee Zellweger aproape de nerecunoscut au făcut înconjurul lumii, părerea generală fiind că actrița a călcat pe urmele unor colege de breaslă precum Nicole Kidman sau Meg Ryan, care și-au modificat radical trăsăturile feței prin operații estetice.

Actrița, în vârstă de 45 de ani, a reacționat prompt, declarând pentru revista People: “Poate că arăt diferit. Dar cine nu se schimbă când îmbătrânește? Ha. Dar recunosc că sunt altfel decât eram. Acum sunt fericită.”

renee88.jpg

renee-1.jpg

Să fie aceasta o explicație cu care va calma comentariile lumii? Nimic despre eventuale operații estetice din partea lui Renee, care afirmă că responsabil pentru aspectul său schimbat ar fi noul său stil de viață. “Nu m-ați mai văzut atât de sănătoasă. (…) Mă bucur că lumea crede că arăt altfel. Trăiesc o viață altfel, mai fericită, mai împlinită, și sunt încântată dacă aceste schimbări sunt evidente.”

renee2.jpg

Unii au explicat aspectul diferit al actriței prin faptul că nu și-a mai pensat sprâncenele, optând pentru un look natural. Sunteți de acord cu această opinie sau credeți că Renee a apelat la chirurgul estetician?

renee3.jpg