Revicare, cel mai nou brand de produse naturale pentru frumusete si sanatate, s-a lansat oficial pe piata romaneasca si internationala.

Revicare combina tot ce este mai bun din natura cu tot ce este mai bun din stiinta, produsele sale adresandu-se deopotriva frumusetii si sanatatii. Acestea contin plante cu efecte binefacatoare, dar si uleiuri esentiale care parfumeaza pielea si parul si dau o stare de bine.

img_0253e.jpg

img_0209e.jpg

img_0260e.jpg

„Prin Revicare, am dorit crearea unui brand care sa imbine placerea cumpararii si aplicarii cosmeticelor cu beneficiile medicinale si de sanatate. Ne dorim sa oferim clientilor nostri produse delicate, eficiente si sigure pentru utilizarea pe termen lung. Cautam in permanenta noi ingrediente, noi proprietati si noi formule pentru a ne extinde tot mai mult gama. Parte din misiunea noastra este sa cream cate un produs pentru fiecare nevoie de frumusete sau sanatate”, marturiseste Sandra Popescu, Managing Partner Revicare.

Gama de produse a Revicare include produse cosmetice pentru corp si fata – spray-uri, masti, creme, saruri de baie cu proprietati de relaxare, dar si terapeutice, precum si sapunuri cu arome delicioase de ciocolata, cafea, lavanda sau scortisoara.

Acestora li se adauga o linie de suplimente naturale pentru slabire, imunitate, metabolism, digestie, detoxifiere si o linie de produse pentru barbati destinate ingrijirii personale si potentei.

Magazinul Revicare se gaseste pe strada Selari, nr 4 (Centrul Vechi) si pe adresa http://www.revi-care.com/.