Ieri seara, la Rin Grand Hotel, a avut loc Gala Fotbalului Romanesc si concursul Miss Romania, eveniment organizat de Asociatia Fotbalistilor Romani si de Clubul Sportiv al Jurnalistilor.

Invitat special al acestui eveniment a fost actorul Steven Seagal care a inmanat premiul pentru antrenorul anului, Mircea Lucescu.

Pentru a convinge juriul, concurentele Miss Romania au avut de trecut prin 3 probe: proba costumelor nationale, proba costumelor de baie si proba rochiilor de seara, creatie Ersa Atelier.

Castigatoarele Miss Romania 2009 au fost:

1.    Premiul special pentru Telegenie: concurenta cu nr 3, Ana Maria David
din Vaslui, agentia Kasta Morrely
2.    Miss Popularitate: concurenta cu nr 16, Oana Durubala din Bacau
3.    Locul 3 si Miss Blue Air: concurenta cu nr 14, Raluca David din Satu
Mare
4.    Locul 2 si Miss Cosmote: concurenta cu 5, Roxana Sandru din Constanta
de la agentia  Nico Models
5.    Miss Romania: concurenta cu nr 10, Alina Sarmasan, din Targu Mures,
agentia Malio

Castigatoarele au primit calatorii in Europa oferite de Blue Air,bijuterii unicat din aur si diamante oferite de Rinaldo si tratamente de infrumusetare oferite de Salerm Cosmetics, Michelle Anti-ageing and Dental Clinique, Centrul de Fitness si Spa Body Art din cadrul  Rin Grand Hotel, dar si tinute oferite de Catalin Botezatu, Ersa Atelier, Laura Olteanu si
BSB.

Momentele speciale ale serii au fost asigurate de Elena Gheorghe si Gica Coada, de Claudia Pavel dar si de Nausica Mircea care si-a prezentat cea mai recenta colectie.