Aparitia in Vogue ramane un tel greu de atins pentru multe celebritati (Kim Kardashian asteapta de ani buni invitatia din partea nemiloasei Anna Wintour), insa nu si pentru Rihanna. Interpreta apare pe coperta revistei pentru a treia oara, de data aceasta pentru numarul de martie 2014.

Un articol elogios in care este numita cea mai interesanta muza a momentului din moda. Cu sapte ani in urma, era o fata obisnuita nascuta in Barbados care nu luase niciodata lectii de canto. Intre timp, a vandut 50 de milioane de albume si a castigat sase premii Grammy. Ce o face pe Rihanna atat de speciala incat a fermecat o lume intreaga, inclusiv lumea modei care se lasa atat de greu impresionata? Vogue a cerut parerea designerilor si il citeaza pe Alexander Wang : „Nu exista nimeni care sa ma incante mai mult in acest moment. Stilul ei e autentic, smart, Rihanna e exact ce ii era necesar culturii pop pentru a evolua”. Si Tom Ford este fan Rihanna – „Combinatiile vestimentare pe care le face sunt neobisnuite si arata extraordinar. Este o adevarata inspiratie pentru lumea modei”, a declarat designerul pentru revista Vogue.

Citeste si: Make-up artist Ema Uta iti arata pas cu pas cum sa te machiezi in stilul Rihannei

„Nu poti fi stylish daca nu iti asumi riscuri”, ii spune Rihanna redactorului Vogue, marturisind si ca se gandeste sa isi lanseze propriul brand vestimentar. „Sunt constienta ca succesul meu nu se datoreaza numai vocii mele. Exista oameni cu mult mai mult talent muzical decat mine. Voci mult mai mari. Insa cred ca lumea vrea sa ma cunoasca, iar moda este o modalitate prin care te poti exprima foarte bine.”

Descopera pictorialul realizat de Rihanna pentru Vogue in galeria foto de mai jos.

rihanna-for-vogue-march-2014.jpg