Se spune că orice celebritate ajunge în studio-ul fotografului Terry Richardson renunță, într-un final, la lenjeria intimă. Glumim, nu există un asemenea zvon. Pentru că nu este un zvon, ci o realitate.

După ce vedete precum Miranda Kerr, Miley Cyrus și chiar Beyonce au pozat în ipostaze destul de curajoase ar spune unii pentru Terry Richardson, a venit rândul Ritei Ora să îi facă o vizită celebrului – dar și controversatului și contestatului – fotograf newyorkez. Ce a rezultat din întâlnirea lor? Niște fotografii lipsite de inhibiții, în alb-negru, pe care le puteți vedea în galeria de mai jos.

rita-ora8.jpg

Rita Ora, Terry Richardson, o singură cămașă

Publicate recent pe blogul fotografului Terry Richardson, fotografiile ascund și o cronologie pe care o putem ușor re-crea doar privindu-le: Rita Ora ajunge la studio-ul lui Terry într-o ținută sport și renunță treptat la destul de multe dintre piesele vestimentare pe care le are pe ea. Avem parte și de imaginile devenite trademark pentru Terry Richardson, care a făcut un obicei din a-i împrumuta persoanei pe care o fotografiază cămașa lui în carouri și ochelarii cu rame negre.