Atelier Pronovias a lansat o noua colectie de rochii de mireasa într-unul dintre cele mai memorabile momente pentru firmă – odată cu sărbătorirea aniversării de 50 de ani. Noua colecţie este inspirată de lunga şi înfloritoarea traiectorie a companiei şi introduce câteva piese complet noi. Ele includ rochii compuse din piese distincte, o colecţie minunată de corsaje şi fuste. Acest concept, prin care rochia este împărţită în două, oferă posibilităţi nelimitate de combinaţii.

O altă stea a colecţiei o reprezintă rochiile împodobite cu bijuterii, în care broderiile cu pietre în diferite nuanţe ocupă un loc special. Rochia de tip bluză continuă de asemenea să rămână în tendinţe, fiind una dintre piesele emblematice ale firmei.

Ţesăturile somptuoase reprezintă esenţa colecţiei Atelier Pronovias: dantela franţuzească şi Chantilly, mătasea Mikado, crepul sau brocartul sunt în mod special importante. Mai există şi mult satin şi satin moale, îmbinate în rochii inspirate din farmecul glam al Hollywood-ului din anii ’30-’40. Tulul a fost folosit pentru a crea straturi ondulate pe mâneci lungi, la gât şi la spate, împodobite cu o broderie delicată care creează un efect magic de tatuaj pe piele.

pronovias_106.jpg

pronovias_105.jpg

pronovias_039.jpg

pronovias_095.jpg

Dantela florală care îmbracă gâtul şi spatele, precum şi broderiile în culori pastel, oferă un aer romantic acestor rochii prezentate de firma catalană într-un moment atât de special, aniversarea a 50 de ani.

Această zi fantastică s-a încheiat cu o petrecere privată organizată de Pronovias pentru invitaţii săi în clădirea MNAC (Museu Nacional d’Art de Catalunya), care oferă vederi spectaculoase ale oraşului Barcelona.

2014 reprezintă visul, entuziasmul, dragostea şi pasiunea pentru o profesie care le-a dat posibilitatea să îmbrace visele mireselor din întreaga lume, vreme de jumătate de secol. Compania îşi ia angajamentul de a continua să îmbrace acele vise pentru cel puţin încă 50 de ani.