Ana Ularu joacă în pelicula Serena, ai cărei protagoniști sunt celebrii Jennifer Lawrence și Bradley Cooper, un cuplu de succes pe marile ecrane, cu care ne-am mai întâlnit în filmele de Oscar Silver Linings Playbook și American Hustler. De data aceasta, ei au avut-o colegă pe platourile de filmare pe tânăra actriță româncă. Ana Ularu a participat și la lansarea din Londra a filmului, unde a pozat pe covorul roșu alături de Jennifer Lawrence.

Actorul Bradley Cooper a lipsit de la premiera din capitala Angliei, însă Ana Ularu și Jennifer Lawrence au impresionat prin eleganță, amândouă optând să poarte negru pentru marele eveniment.

ana-ularu-jennifer-lawrence-serena-10.jpg

“Bradley Cooper a fost de un profesionalism și o generozitate uriașă. Este la fel de frumos și în realitate și are un umor extraordinar. (…) Cu Jennifer Lawrence m-am înțeles excelent de la un capăt la altul”, a declarat Ana Ularu pentru ProTV, menționând că actrița americană, care a câștigat un Premiul Oscar la vârsta de 22 ani, i-a complimentat la premieră pantofii creați de designerul Mihaela Glăvan.

ana-ularu-jennifer-lawrence-serena-6.jpg

Pelicula Serena va avea premiera în România în 24 octombrie. Iată trailer-ul filmului, în care o puteți vedea și pe Ana Ularu.

Foto: Zimbio, Mediafax