Brandul de cosmetice Flormar a sarbatorit in luna aprilie inaugurarea magazinului cu numarul 100 in lume si totodata primul magazin Flormar din Romania.

Magazinul se afla pe galeria centrului comercial Auchan Titan din Bucuresti, exact acolo unde a fost amplasata prima insula Flormar din tara noastra.

In 2009, brandul de cosmetice profesionale Flormar inaugura prima insula intr-un centru comercial din Romania. Gratie politicii de vanzari inovatoare si merchandising-ului ireprosabil, produsele Flormar au inceput sa se numere in scurt timp printre preferintele consumatoarelor de beauty din Romania iar astazi, peste 30 de astfel de insule le inveselesc zilele in cele mai importante orase din tara.

Spatios si foarte luminos, urmeaza acelasi concept ca si celelalte 99 de magazine Flormar din lume: designul futurist si sofisticat,cu multe oglinzi si in tente puternice de fuchsia si negru, fac din magazinul Flormar un loc plin de inspiratie, energie si feminitate, un adevarat univers al frumusetii prin paleta extrem de bogata si diversificata de produse destinate machiajului profesional dar si ingrijirii corpului, toate pozitionate riguros pentru a fi testate cu usurinta.

Echipa de beauty consultants Flormar este mereu bucuroasa sa iti ofere consiliere cosmetica specializata si sa te ajute sa alegi exact produsele care ti se potrivesc.

La evenimentul de lansare, invitatele au avut ocazia de a se pierde in mirajul culorilor Flormar, fie ca a fost vorba despre farduri, glossuri sau indragitele lacuri de unghii, iar unele dintre ele au avut parte chiar de demonstratii de make-up realizate de make-up artistul Adrian Pescariu a venit si el cu o surpriza si a reinterpretat machiajul reginei Cleopatra intr-un stil modern si nonconformist, bineinteles folosind produsele Flormar.

In prezent, fabrica ultramoderna se afla la Istanbul, unde tehnologia de ultima ora face ca Flormar sa poata fi cu succes incadrat in categoria machiajului professional.