Conform editiei online a revistei Vogue, azi va aparea pe piata cartea intitulata House Of Versace: The Untold Story of Genius, Murder, and Survival (Casa Versace: Povestea nespusa a geniului, crimei si supravietuirii).

Cartea dezvaluie faptul ca Donatella Versace a fost salvata de cantaretul Elton John de dependenta de o substanta halucinogena.

Aici se dezvaluie un incident ce a avut loc in anul 2004, cand Elton John se foloseste de petrecerea surpriza organizata fiicei Donatellei, Allegra pentru a interveni in aceasta problema. Autoarea cartii, Deborah Ball, fosta corespondenta a ziarului The Wall Street Journal, afirma ca Elton John a fost extrem de suparat si ingrijorat de aceasta dependenta de droguri de care Donatella suferea de mai multa vreme, luand decizia impreuna cu fiica acesteia de a o ajuta.

"Va muri daca nu faceti nimic!", a acuzat atunci John.

Interventia s-a soldat cu internarea Donatellei Versace intr-un centru de dezintoxicare, locatie ce se presupune ca a gazduit spre tratament si alte vedete, precum Kate Moss sau Withney Houston. Tratamentul urmat de designera italiana a fost un succes iar azi Donatella creaza si duce mai departe unul dintre cele mai mari si importante branduri mondiale: Versace.